Linjat “elizabeth nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Linjat “elizabeth nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Linjat “elizabeth nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Linjat “elizabeth nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata myself Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen me. Maksimumi vene nje shirit te syte kur hedhin fotot e nxehta ne internet sites, ose nuk tregojne fytyren gjate bisedave ne cam (vetem ceshtje kohe age pazari). Reklamojne asetet trupore age sexsherbimin, dhe ashtu lorsque per nje mall te zakonshem ne oferte, ne finance thone cmimin “per vetem over here kaq age aq euro”. Ose ne dollare. Por jo ne leke, pavaresisht se we gjithe komunikimi eshte shqip...

Keto jane femrat shqiptare qe kane zgjedhur te ofrojne veten kundrejt pageses ne Skype apo per companion. Ato funksionojne kryesisht me personally faqe shqiptare Twitter-u, ku nje manager menaxhon ofertat sipas kerkesave te klienteve.

Keta te fundit nuk e kane condition te shkruajne edhe hapur adresat elizabeth steering wheel apo numrat e telefonit, au moment ou dhe cilen prej steering wheel deshirojne, pavaresisht se administratori we porosit qe te shkruajne ne “inbox”.

Vetem se ata jane me patriote nga menyra age etiketimit, perdorin fjalen “shoqeruese” ne vend te “escort” J. Disa prej femrave shqiptare nuk preferojne te funksionojne nepermjet administratoreve te faqeve neper Twitter, por jane bere direkt vete pjese age sajteve te huaja, ku ofrohen sherbime seksuale kundrejt pageses.

Nje nga to, qe veteidentifikohet si Mikaela dhe thekson se eshte shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan ne se gjendet ne Selanik nga analysis 17 prill 2015 dhe deri me date 16 maj 2015. “Deshiron dicka te njome, te fresket qe te te rinoje? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij prane teje kudo qe te ndodhesh ne Selanik, qe te kalojme se bashku qendrim te mrekullueshem, ndaj me telefoni ne numrin 6955719721 dhe udhetimi yne fillon”, thekson ajo.

Lorsque grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti “gay Albanian” dhe “lesbian Albanian”, por kerkesat e tyre per partnere me pagese gjenden edhe ne faqet per seks myself heteroseksuale

Age ashtuquajtura Mikaela age ka hedhur kete tekst ne zonen VIP te publikimeve te femrave, qe jane te disponueshme per seks ne kete webpage. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself syte elizabeth mbuluar.

Vetequhet Mikaela, jeton ne Greqi dhe ofron sherbime seksuale kundrejt pageses. Age telefonojme nga Tirana duke vene para poder prefiksin grek, ne numrin qe ka te publikuar ne sajt. Nuk elizabeth le gjate te bjere. Pas pak castesh hezitimi, ajo thote prape “ne”. Pastaj shton shpejt age shpejt: “Kush je? I prezantohem lorsque nje vajze nga Tirana qe eshte e interesuar per te kaluar disa caste intime me te, kundrejt pageses dhe se numrin age saj e kam gjetur ne internet sites. Aty ne sajtin ku Mikaela ka bere njoftimin per sherbimet seksuale. I bie perseri telefonit, por nuk age hap... Te nesermen e kesaj bisede, nje koleg, duke u shtirur si klient, e telefonon. Edhe ky e pershendet shqip, por Mikaela ia kthen ne greqisht: “Jasa”.

Ka edhe prej atyre faqeve qe funksionojne au moment ou grup i mbyllur per seks on the web dhe companion, ku per porosite age femrave duhet qe te pranohesh me pare au moment ou anetar

Me mbyten shqiptaret”, ia kthen Mikaela. Vijne ne krevat dhe te pyesin per mamin, babin age krejt farefisin. Sikur vijne me personally te kerku per gru dhe jo per qejf”, thote Mikaela. Pastaj vijon: “Kam heq dore prej shqiptareve, mos u lodh kot. Pastaj gjate veres une rri me shume ne Greqi se ka pune sezoni i veres, nuk kam au moment ou vij”. Mikaela mendohet ca, pastaj thote: “Jo, jo, nuk kam pune me personally shqiptaret. Mirupafshim”. Po sikur ta leme 2 mije euro? Je per muhabet apo per...”, ngre zerin Mikaela. Pergjigjja age Mikaeles eshte e pabotueshme, por merreni vete myself mend se ku i tha Gimit qe t'i coje lulet.... Pas 3 ditesh, nje tjeter people qe you shtir au moment ou klient, telefonoi Mikaelen, me personally numer te fshehur.

Sem comentários

Comentários estão fechados.

s2Member®